OK
×

Buurt AED De Grient eo

Buurt AED De Grient eo
Als buurtbewoners van De Grient e.o. vinden wij een hartveilige leefomgeving belangrijk, daarom voeren wij samen met Stichting Hartveilig Etten-Leur actie voor een AED in onze buurt. 

Ook in de omgeving van De Grient e.o. is het zeer wenselijk dat er een AED beschikbaar is. 

Voor de omgeving Wildbaan, Hertesprong, Wezelpad, Reedonk, Marterhof, Beverdam, Wolvespoor, Dasseburcht, Hazeleger, Konijnenberg, Eekhoornpad en Hoevenseweg is nog een AED nodig. Als iedereen bijdraagt in de kosten valt het per voordeur erg mee.

Een AED verdubbelt de overlevingskans, óók in jouw buurt! We hebben al een buitenkast en een bijdrage van de gemeente. Als we nu het doelbedrag halen, dan wordt onze buurt jarenlang HARTveilig! Help alsjeblieft mee, doneer en help mee levens te redden.  

Een hartfalen overkomt tienduizenden Nederlanders per jaar. Het kan echt iedereen plotseling overkomen; gezond, ongezond, jong of oud. En dan telt elke seconde. Per minuut neemt de overlevingskans namelijk met 10% af. Direct reanimeren door omstanders of burgerhulpverleners is dan letterlijk van levensbelang. Hierbij geldt dat het gebruik van een AED tijdens de reanimatie de overlevingskans verdubbelt.

Daarom is het zo enorm belangrijk dat er voldoende AED's in jouw gemeente komen. 24/7 bereikbaar voor iedereen. Voor het geval dat...

De Zoll AED 3 is een zeer goede en moderne AED, geschikt voor volwassenen en kinderen. Deze AED wordt in een beveiligde buitenkast buiten opgehangen, 24/7 bereikbaar voor alle bewoners en hulpverleners in onze buurt! 


Met het doelbedrag kunnen we een AED plaatsen en 8 jaar lang onderhouden. Een heel concreet, tastbaar en belangrijk resultaat. Zo hebben wij gegarandeerd de komende 8 jaren een hartveilige woonomgeving! En redden wij mensenlevens!

Je donatie is echt van levensbelang. Door bij te dragen aan deze campagne, help je misschien wel een iemand het leven te redden.

Alvast hartelijk dank voor je donatie! Heb je een vraag of een opmerking? Stuur aub dan een mailtje naar: dylan.raats@hartveiligettenleur.nl

Stichting Hartveilig Etten-Leur heeft als doel om in Etten-Leur 6 minuten zones te maken met AED’s die 24/7 openbaar toegankelijk zijn waarmee 12 Inwoners en/of bezoekers in Etten-Leur per jaar gered worden. De stichting is ANBI en de donaties zijn dus aftrekbaar.

ECB (John Verschuren)

€ 100

21-12-2019

Anoniem

€ 210

16-12-2019

Aannemers Lindeloof

Donatie voor AED wijk de Grient Etten-Leur

€ 250

16-12-2019

R. Remie

€ 25

23-11-2019

Anoniem

€ 10

23-11-2019

Namens wijkvereniging de Grient

€ 250

22-11-2019

Anoniem

€ 20

21-11-2019

M. L

€ 10

12-11-2019

1
2
3
4
5
6
7
dakje met Geef-logo
€ 2.150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
104%
52

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×