OK
×
Actievoerder
Laura de Vries

Buitenplek voor IC-en terminale patiënten Martini Ziekenhuis

Voor patiënten op de Intensive Care of patiënten die binnenkort in het ziekenhuis komen te overlijden, is het fijn zijn om (nog) een keer naar buiten te gaan. Om de wind te voelen, een vogel te horen fluiten of nog een keer de hond te kunnen aaien. Samen met naasten éven in een andere sfeer dan die van het ziekenhuis zijn.

Vanuit de afdeling Intensive Care is de wens aangedragen bij stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis om voor deze patiënten én terminale patiënten een plek in de binnentuin te realiseren waar ze privacy ervaren. Een plek in een natuurlijke omgeving met groen, ruimte en zitplekken voor naasten. Een fijne, rustige plek waar zintuigen geprikkeld raken.

Wil jij ook bijdragen aan de realisatie van deze buitenplek? Doneer dan nu! Voor elke bijdrage, groot en klein, zijn we dankbaar.

Wil je zelf een actie starten? Neem dan contact met ons op.

A. Postema aan teamlid Laura de Vries

€ 50

21-09-2020

dakje met Geef-logo
€ 1.550 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
waarvan € 50 via Geef.nl
15%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Laura de Vries

€ 50 opgehaald