OK
×
Actievoerder
Sjoerd Ribberink

BSC2022 - Noord Kapers - voor het gehandicapte kind

Wij gaan in de februari 2022 naar de Noordkaap rijden in een oude Volvo en willen daarmee aandacht vragen voor het gehandicapte kind.

Ons doel is om duizenden euro's in te zamelen voor de Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind (NSGK)

Wij rijden mee met een georganiseerde rally, die een route van 8.000 kilometer zonder snelwegen voor ons heeft bedacht, rondom de Oostzee

 

Op 15 februari hebben we het streef bedrag van 2500 gehaald. En we moeten nog op reis. Super goed en bedankt voor alle donaties. We hebben het streefbedrag opgehoogd tot 3000 euro. 

Stichting het Gehandicapte Kind  logo 2

Stichting het Gehandicapte Kind

Veel kinderen met een handicap zijn eenzaam en voelen zich buitengesloten. Ze kunnen meestal niet terecht op de gewone sportclub, gaan vaak niet naar school of krijgen speciaal onderwijs, ver weg van huis. Ook zijn er vaak nauwelijks plekken om te spelen met vriendjes in de buurt. Hoe moet je dan vriendjes maken? 

De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Weet je wat hun allergrootste handicap is? Eenzaamheid. Dat kunnen we samen veranderen! 

Samen met jou zorgt Stichting het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten. Help mee en kom in actie! 

Weten waar jij aan bijdraagt? Kijk dan op www.gehandicaptekind.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.885 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 2.535,87 via Geef.nl
96%
77

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sjoerd Ribberink

€ 2.535,87 opgehaald