OK
×

Bruidspaar voor BIO!

In september treden wij in het huwelijk. Een bezegeling van onze liefde. Omringd door onze dierbaren geven we elkaar het jawoord en gaan we er een prachtige dag van maken. 

Grote dankbaarheid    We zijn dankbaar voor de wijze waarop we ons leven kunnen invullen, voor onze goede gezondheid en voor onze dierbare familie en vrienden. Op onze huwelijksdag zal dit besef nóg meer aanwezig zijn. 

Iets doen voor een ander    Bij het maken van onze huwelijksplannen bleek al snel dat we onze dankbaarheid uiting wilden geven. Dit doen we uiteraard door het uiten van onze dankbaarheid richting onze dierbaren, maar we wilden graag méér doen. We besloten geen cadeaus voor onszelf te vragen, maar een goed doel te kiezen waar een extra donatie heel welkom is.

Lokale bevlogenheid en professie    Er zijn talloze fantastische doelen die we allemaal een warm hart toedragen. Echter is er één plek, voor ons vlakbij, die ons hart heeft gestolen. Een plek waar bevlogenheid, professie, respect, blijdschap en zorg samenkomen. Waar niemand normaal is, of juist iedereen. BIO Vakantieoord in Arnhem is een plek waar gezinnen met een gehandicapt kind zorgeloos vakantie kunnen vieren. 

BIO Vakantieoord    Hoe je lichaam ook werkt, bij BIO zijn de ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dankzij de vele aanpassingen en hulpmiddelen kan hier iedereen met alle activiteiten meedoen. Elk kind telt evenveel mee en gezinnen gaan hier een onvergetelijke tijd tegemoet. Er is een speciaal zwembad, een aangepaste manege, een echte bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma en nog veel meer.

Ambities    Ondanks dat bij BIO alles aanwezig is voor een zeer complete vakantie, er is ook volop ambitie voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een bomentoppenparcours waar je met je rolstoel aan mee kan doen. Of een rolstoeltrampoline. Om deze ambities waar te maken is geld nodig. En precies daar proberen wij een steentje aan bij te dragen. 

Donaties in plaats van een huwelijkscadeau   Het zou fantastisch zijn wanneer we, samen met onze gasten, een van de ambities van BIO waar kunnen maken. Daarom vragen we onze gasten een donatie te doen aan BIO ter vervanging van een enveloppe of huwelijkscadeau voor ons. Kort na de bruiloft maken we de balans op en hopen we een van de ambities te kunnen 'adopteren'. 

Heel veel dank voor jullie hulp en bijdragen! 

Lieve groeten, 

Marijke & Jan Willem 

 

G. van Dijk aan teamlid Jan Willem en Marijke

Marijke en jan Willem, mooi verwoording van jullie motivatie voor BIO

€ 100

18-09-2022

M. Harteman aan teamlid Jan Willem en Marijke

€ 250

16-09-2022

A. van Oosten aan teamlid Jan Willem en Marijke

€ 100

15-09-2022

R. de Leeuw aan teamlid Jan Willem en Marijke

€ 100

15-09-2022

B. van de Kamp aan teamlid Jan Willem en Marijke

€ 2.330

13-09-2022

Harrie Arendsen Zevenaar B.V. aan teamlid Jan Willem en Marijke

Beste Marijke en Jan Willem, Van harte proficiat en veel geluk gewenst namens team Harrie Arendsen Zevenaar

€ 100

13-09-2022

Team Walvoort aan teamlid Jan Willem en Marijke

€ 100

09-09-2022

R. Benhadi aan teamlid Jan Willem en Marijke

Jan Willem & Marijke, wij wensen jullie heel veel geluk, liefde en voorspoed samen! Rachid & Anneroos Benhadi

€ 250

09-09-2022

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 8.050 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
107%
43

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×