OK
×
Actievoerder
Stichting Broez

Wil jij de bijtjes weer horen zoemen? Investeer in bloemen!

Het doel van dit initiatief is om met z'n allen bloem- en kruidenrijke akkerranden aan te leggen en zo het Twentse landschap nóg mooier te maken!

De biodiversiteit is de laatste jaren sterk achteruit gegaan. Burgers zien dit graag anders, maar hebben het gevoel hier weinig invloed op te hebben. Boeren willen wel akkerranden aanleggen, maar dit is financieel vaak lastig. Alleen gaat het de boeren niet lukken, ze hebben jouw hulp nodig. Daarom willen we met dit initiatief bemiddelen tussen de maatschappij en de boeren. Burgers en bedrijven die het jammer vinden dat de biodiversiteit in hun omgeving afneemt kunnen nu zelf een bijdrage gaan leveren. Voor 25 cent per vierkante meter kun je straks zelf zorgen voor de verfraaiing van je leefomgeving. Wij zorgen er voor dat de akkerranden worden gerealiseerd en dat de grondeigenaren hier de onkosten vergoeding voor krijgen. De akkerranden worden gerealiseerd langs woonkernen, fiets- en wandelpaden en andere veelbezochte locaties, zodat zoveel mogelijk mensen er van kunnen genieten!

Waarom interessant?

- Direct invloed op je eigen leefomgeving
- Leefomgeving bijen- en insecten vergroten
- Genieten van een verfraaid landschap

Dus, wil jij de bloemetjes zien bloeien en de bijtjes horen zoemen? Investeer dan in bloemen!

Meer informatie of vragen? Mail naar info@broez.nl

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.670 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.670 via Geef.nl
133%
90

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Energiecoöperatie IJskoud

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Broez
Stichting Broez

€ 1.670 opgehaald