OK
×
Actievoerder
Remco Schavemaker

Borstkanker met uitzaaiing naar de botten.

Mijn vriendin Mariette Schipper heeft borstkanker met uitzaaiing naar lymfen en naar haar botten. (Schouders,ribben,heupen en staartbeen). Helaas is haar botten niet meer te genezen. Maar in borst en lymfen wel. Ze krijgt nu hormoontabletten. Prognose is dat ze met deze medicijn (zo nodig in de toekomst zwaardere medicijnen) haar leven lang kunnen rekken. Hier gaat jaren overheen.

Ze heeft dagen dat ze gewoon alles kan doen,maar er zijn ook weer dagen bij dat ze bijna niks kan. Omdat ze veel pijn in de botten heeft. De momenten dat ze niet veel last heeft gaan we er opuit en leuke dingen doen.

Om het proces te kunnen versnellen wilt ze CBD/THC Pasta gaan gebruiken. Veel goede recensies gelezen. (Kijk maar bij CBDland). Dat is een kuur voor 3 maanden. 3 x 20 mg. Het zorgt er voor dat de kankercellen gedood worden en de bloedtoevoer geremd worden naar de tumor en de lympen. Het is alleen erg duur.  Mijn vriendin kan nu niet werken voorlopig door de ziekte.  En ik moet dat opvullen om alle vaste lasten te betalen.

Het kost rond de 675,- per 20 mg,en dan voor 3 maanden.

Het zou voor mijn vriendin fijn zijn om dat te kunnen doen. Als de kuur gaat helpen dan is ze daar snel vanaf. Hoe eerder de ziekte weg is hoe beter.  

Anoniem

€ 250

Vandaag

Anoniem

€ 100

Vandaag

T. Redder

Love you xx

€ 50

2 dagen geleden

B. Peelen

Liefs, x

€ 50

5 dagen geleden

J. Lieskamp

Leef intens met jullie mee!

€ 25

5 dagen geleden

G. Peelen

Sterkte lieverd ….

€ 100

29-07-2022

L. Schaepmeester

€ 50

29-07-2022

C. van Limpt

Sterkte schatjes😘

€ 10

28-07-2022

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 1.405 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
70%
20

donaties

20

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Remco Schavemaker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Remco Schavemaker

€ 1.405 opgehaald