OK
×
Actievoerder
Remco Schavemaker

Borstkanker met uitzaaiing naar de botten.

Mijn vriendin Mariette Schipper heeft nu een maand borstkanker met uitzaaiing naar lymfen en naar haar botten. Kanker in haar botten is niet meer te genezen. Maar in borst en lymfen wel. Ze krijgt nu hormoontabletten.  Oncoloog kan niet zeggen hoe lang ze te leven heeft. Doordat het een langdurig medicijn is houd ze veel klachten. Kanker zit in haar heupen,ribben,staartbeen en schouders. Bewegelijkheid,kracht en uithoudingsvermogen is bijna niet te doen. Te veel pijn door de botten. Hier gaat jaren overheen. Het gaat wel wat minder worden maar niet veel. Om het proces te kunnen versnellen om zo goed als beter te worden en een langer dragelijker leven te hebben wilt ze CBD Pasta gaan gebruiken. Dat is een kuur voor 3 maanden. 3 x 20 mg. Het zorgt er voor dat de kankercellen gedood worden en de bloedtoevoer geremd worden naar de tumor en de lympen. Het is alleen erg duur en wij hebben het geld niet. Mijn vriendin kan nu niet werken voorlopig door de ziekte.  En ik moet dat opvullen om alle vaste lasten te betalen.

Het kost rond de 675,- per 20 mg,en dan voor 3 maanden.

Het zou voor mijn vriendin echt een droom zijn om dat te kunnen doen. Het zou haar leven dragelijk maken. Een langer leven tegemoet.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.005 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
50%
17

donaties

24

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Remco Schavemaker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Remco Schavemaker

€ 1.005 opgehaald