OK
×
Actievoerder
Hanka Meutgeert

Bordjes voor bomen van kinderen

Elke eerste zaterdag van de lente worden er bij het mooie plaatsje Nisse in Zeeland lindebomen geplant voor kinderen die zijn overleden aan een stofwisselingsziekte. Dit project heet Mo(nu)ment voor een kind, omdat de locatie geschonken is door Natuurmonumenten en de passerende wandelaar een moment stil kan staan bij stofwisselingsziekten. Op de Herdenkingsdijk staan inmiddels, na 20 jaar Mo(nu)ment voor een Kind, 150 mooie lindebomen. Voor elke boom staat een paaltje met een herinneringsplaatje. Daarop staat de naam, geboorte- en overlijdesdatum van het kind waarvoor de boom is geplant.

Nu zijn de plaatjes toe aan vervanging. En daarvoor vragen we jullie steun. Want hoe waardevol is het om de herinnering aan de kinderen levend te houden en om deze belangrijke plek mooi te laten blijven?!

Wil je ons helpen bij het steunen van dit goede doel? Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. Bedankt voor je steun.

T. van Schijndel aan teamlid Hanka Meutgeert

€ 50

10-02-2020

A. Roodenburg aan teamlid Hanka Meutgeert

€ 25

09-02-2020

Anoniem aan teamlid Hanka Meutgeert

€ 10

23-01-2020

Anoniem aan teamlid Hanka Meutgeert

€ 10

22-01-2020

Anoniem aan teamlid Hanka Meutgeert

€ 25

21-01-2020

dakje met Geef-logo
€ 620 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 120 via Geef.nl
12%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hanka Meutgeert
Hanka Meutgeert

€ 120 opgehaald