OK
×
Actievoerder
Jan Bos

Bootcamp + veiling voor het goede doel

Op Koningsdag om 11u. organiseert  Bootcamp-Bos een online bootcamptraining i.c.m. een veiling van diverse sport-en spelartikelen. Zowel de opbrengst van de training als de veiling gaat geheel naar ZOA * in strijd tegen de Corona crisis.

Meedoen? Voor 5 euro kun je meedoen aan deze training+veiling. De veiling doen we tussen de oefeningen door en na afloop tijdens rekken/strekken. Wat wordt er o.a. geveild: Frisbees + mini-frisbees, puzzel, bokspads, hoepels, rugtassen, colletjes, bidons, mini-poolbiljart, etc.(eindtijd ca.12.00-12.15u.)

Interesse? mail dan naar: jan@bootcamp-bos.nl

*ZOA is een organisatie voor vluchtelingen. Zij staan klaar om mensen te helpen in de meest kwetsbare landen van de wereld. Landen waar normaal gesproken al een tekort aan hygiëne, medische kennis en apparatuur aanwezig is. ZOA wil bijvoorbeeld hulp bieden in overvolle vluchtelingenkampen waar afstand houden geen optie is. Noodhulpteams van ZOA werken hard om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zij werken onder andere aan preventie door het bevorderen van hygiëne en zorgen voor voldoende handenwasplekken met zeep. Ook delen zij voedsel uit aan gezinnen die daar nu niet aan kunnen komen. De situatie in veel landen is zorgelijk. Bijvoorbeeld in Burundi waar slechts vijf IC-bedden beschikbaar zijn voor het hele land. Zonder ingrijpen zal het coronavirus in deze landen ontelbaar veel slachtoffers maken. Dat wil ZOA koste wat het kost voorkomen! Met jouw hulp lever je daar een belangrijke bijdrage aan. Help je mee? Alvast bedankt! Meer info? Check https://www.zoa.nl/campagne/corona-noodhulpfonds/

Anoniem aan teamlid Jan Bos

€ 50

10-05-2020

Anoniem aan teamlid Jan Bos

€ 20

27-04-2020

W. Combee aan teamlid Jan Bos

Toffe actie Jan!

€ 10

27-04-2020

Anoniem aan teamlid Jan Bos

€ 25

27-04-2020

Anoniem aan teamlid Jan Bos

€ 15

27-04-2020

M. Alderden aan teamlid Jan Bos

Mooie aktie Jan!!!!

€ 25

27-04-2020

M. voor den Dag aan teamlid Jan Bos

Jan, bedankt voor deze leuke en goeie actie. Dankzij jouw initiatief zeker weer wat mensen kunnen helpen, heel fijn!

€ 25

27-04-2020

L. van Egmond aan teamlid Jan Bos

€ 17

27-04-2020

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 547 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
273%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jan Bos

€ 547 opgehaald