OK
×
Actievoerder
Jouke van Keulen

Boksen met een beat, Heartbeat!

Op 3 december is het zover, dan mag ik, Jouke van Keulen, de ring in voor mijn bokswedstijd met Business Boxing! Maar dat doe ik niet zomaar. Sinds vorig jaar ben ik naast mijn werkzaamheden, ook bestuurslid van Stichting Heartbeat. Stichting Heartbeat biedt gezinnen plezier en ontspanning door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren.

Tijdens de dagen die wij organiseren hoor ik mooie, ontroerende maar ook emtionele verhalen over kinderen die moeten knokken voor hun leven. Als vader van een hartpatient herken ik heel veel emoties maar herken ik ook de kracht die ze vinden om door te zetten. Deze kracht en moed heb ik ook mogen zien, nu ga ik hem voor mij zelf, heel anders toepassen maar wel met het doel om geld bij elkaar te boksen voor Stichting Heartbeat. Dit om nog meer dagen te kunnen en mogen organiseren. 

Hoe doe ik dit? 1 Van mijn passies is boksen en met het Business Boxing krijg ik de kans om met gelijkgestemde in de ring te gaan staan. Het doel van Business Boxing is om op 3 december, wanneer het boksgala plaatsvindt, een wedstrijd te boksen. Voor mij persoonlijk een flinke uitdaging maar met de motivatie om ook een mooi bedrag bij elkaar te boksen! Hoe meer ik ophaal, des te gemotiveerder ik wordt uiteraard maar vooral ook trots dat mensen ons ook willen steunen, mag ik rekenen op jouw donatie?

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.005 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
67%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jouke van Keulen

€ 1.005 opgehaald