OK
×
Actievoerder
imke van Dillen

BOEK "sociaal geluk in kleine huisjes"

Als de binnenstedelijke Zuid-Willemsvaart in inkt zou veranderen, dan zou het te weinig zijn om alle ontmoetingen, gesprekken en belevenissen in en om de sluishuisjes te beschrijven. Een troost: de mooiste verhalen en beelden stromen samen in het boek Sociaal geluk in kleine huisjes. 

Als je 15 EURO OF MEER doneert aan Stichting Weeshuisjes krijg je het boek van ons kado. 

Een initiatief van Patrick Lijdsman & Imke van Dillen

  • (beeld)redactie :  Imke van Dillen , Renske van Dillen, Anna van der Wedden en Brigitte de Swart 
  • vormgeving: Patrick Lijdsman
  • teksten van : Henri Swinkels, Eric Alink, Imke van Dillen, Renske van Dillen, Monique Broekman, Ivonne van der Velden, Patrick Lijdsman, Malou van Doormaal, Corrie Smetsers, Hanneke van der Werf, Lisa Schagen, Bart van Dongen, Maaike Ambags en anderen
  • foto's van : Peer Reede, Peter Ekels, Bea Kolk, Marieke Viergever 

Het boek is vanaf januari op te halen bij Camping Koffietent op de Orthenbrug.

Stichting Weeshuisjes logo 2

Stichting Weeshuisjes

Stichting Weeshuisjes organiseert rondom verweesde huisjes actieve buurtparticipatie.

Ons doel is om mensen uit de buurt actief te betrekken bij activiteiten die het leven zinvoller en vrolijker maken. Vooral voor mensen die het (even) niet hebben, maar wel verdienden, zijn wij een meerpaal waar je even aan kunt leggen je rust kunt vinden, elkaar kan ontmoeten en voor de ander van nut kan zijn om er gelukkiger van te worden.

Wij hebben inmiddels huisjes in Den Bosch en Helmond waarbij honderden mensen actief en enthousiast betrokken zijn en de buurt een nieuwe sociale rijkdom ervaart.

Voor lieve mensen, die een groot hart hebben voor de samenleving en hun geld willen inzetten voor het geluk van anderen is Stichting Weeshuisjes een betrouwbare investering. Wij zijn een officieel erkende instelling met concrete toetsbare doelen. De giften worden gebruikt om meer mensen te binden aan deze inspirerende ontmoetingsplaatsen die door de lokale omgeving zelf worden opgebouwd.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 295 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
waarvan € 0 via Geef.nl
3%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×