OK
×
Actievoerder
Frank Dogterom

Blijdschap Voor De Dieren - Animal Rescue & Mediation

Independent Animal Mediation
Bij Animal mediation probeert BVDD samen met de eigenaar van een dier te kijken naar een oplossing van “mens-dier of dier-problemen”. We proberen de eigenaar te begeleiden hoe hij/zij het beste om kan gaan met de problemen tussen eigenaar en dier. Indien nodig consulteren wij deskundigen. Ons uitgangspunt is “dat u degene bent die wil veranderen en het dier dat eventueel kan”.

Animal Rescuer
Door ervaringen met inspectiewerk binnen de Dierenbescherming kan BVDD gemakkelijk ergens op anticiperen als het gaat om hulpverlening bij “reddingswerkzaamheden” voor dieren. Landelijk zetten wij ons graag in voor maatschappelijke en sociale probleemgevallen waar dieren bij betrokken zijn.

Speciale Projecten
Niet alleen in Nederland en andere naastgelegen buurlanden zijn er problemen of tekorten als het gaat om dierenwelzijn in het algemeen. Het helpen van kansarme dieren in Europa is ook een punt van aandacht voor onze stichting.  Zo’n project heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. We steken hier niet een geldelijke bijdrage in maar een bijdrage in materialen en arbeid. Het is voor ons niet direct belangrijk waar de hulpvraag vandaan komt. De essentie blijft het verbeteren van het welzijn en van de leefomstandigheden van dieren. 

avatarWees de eerste!

Geef Frank een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×