OK
×
Actievoerder
Jeroen Komen

Inhuren vakmensen voor sociaal bouwproject Bij Tjoonk

Bij leer- en werkbedrijf Bij Tjoonk kijken ze naar wat mensen wél kunnen. “Onze deelnemers hebben om uiteenlopende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt, maar met een beetje hulp en de juiste begeleiding kunnen ze heel veel”, weet eigenaar Jeroen Spikker. De deelnemers van de boerderij in Deventer bouwden al eigenhandig een nieuwe potstal, nu willen ze zelf de oude ligboxenstal omtoveren tot een creatieve maakstal met winkel.

 De deelnemers staan te popelen om te beginnen, maar kunnen dat niet zonder de hulp en begeleiding van vakmensen. De stichting Vrienden van Bij Tjoonk hoopt middels deze inzamelactie het sociale bouwproject te kunnen realiseren. Spikker: “Met het geld dat we hiermee ophalen, willen we vakkrachten inhuren die onze deelnemers kunnen ondersteunen en begeleiden bij de verschillende bouwwerkzaamheden. We zoeken bijvoorbeeld een timmerman, metselaar, installateur, tegelzetter en elektricien. We willen zoveel mogelijk zelf aanpakken, maar daar hebben we wel hulp bij nodig.”

Stichting Vrienden van Bij Tjoonk logo 2

Stichting Vrienden van Bij Tjoonk

De stichting Vrienden van Bij Tjoonk is opgericht in januari 2019 met als doel verschillende projecten en activiteiten die verband houden met leer- en werkbedrijf Bij Tjoonk en haar deelnemers te ondersteunen. Het gaat hierbij om een aanvulling op de regulier aangeboden zorg en activiteiten. De stichting ondersteunt projecten die niet via de gebruikelijke kanalen bekostigd kunnen worden. De bedoeling is om, door middel van het bieden van deze extra’s, de deelnemers van Bij Tjoonk zoveel mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en beleving van hun daginvulling.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 400 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
4%
12

donaties

114

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jeroen Komen

€ 400 opgehaald