OK
×
Actievoerder
Lenneke Manka

Bijscholing ML nursery teachers

ML nursery school in Brikama zou niets zijn zonder Fatou en Mama. Zij zijn de 2 vertrouwde gezichten voor de schoolkinderen vanaf onze start in 2012. We zien hun gedrevenheid en willen hun de juiste papieren geven. Dit geeft hun meer zekerheid en is ook belangrijk voor de officiele status van de school. Als de schoolkinderen vakantie hebben, gaan Fatou en Mama de schoolbanken in via Gambia College. Sinds Covid-19 is er een ontwikkeling gaande om een deel van deze opleiding ook online te gaan doen. Dat is een prachtige stap vooruit en daar denken we graag in mee. Deze actie is bedoeld om hun collegegeld te dekken en daarnaast gaan we op zoek naar 2 eenvoudige laptops ivm online cursus aanbod. De bedoeling is dat u Afrikaanse sieraden, ML foundation Gambia shirts en tassen bij ons kunt kopen. Alle opbrengst gaat naar de bijscholing van Fatou en Mama. Check op www.mlfoundationgambia.com/shop wat we verkopen en wat de prijzen daarvan zijn. Naar aanleiding daarvan kunt u uw evt. bestelling doorgeven en donatie doen!  Dank u wel!

 

K. van der van der Meer

Doordat we persoonlijk bij de school zijn geweest en alles daar hebben mogen meemaken vind ik het leuk om wat bij te dragen!

€ 25

09-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400
6%
1

donaties

72

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Lenneke Manka

€ 25 opgehaald