OK
×
Actievoerder
Big Rivers

Centje voor een Bandje 2023

Groot nieuws, het hele festival is 7, 8 & 9 juli gratis! Wel hebben we jullie hulp natuurlijk nog steeds hard nodig om dit feest in onze mooie binnenstad te blijven organiseren.

De afgelopen paar jaar zijn lastig geweest voor iedereen en ook vooral voor de culturele sector. Kosten zijn omhooggegaan, iedereen wil dingen doen, maar alles wordt duurder en duurder. Voor een gratis festival als Big Rivers is het dan ook moeilijk om alles rond te krijgen. Daarom willen we een oproep doen om een bijdrage te doen, en iedereen die al heeft gedoneerd heel erg bedanken voor alle steun! Gewoon vanuit je luie stoel kan je ons helpen, door een donatie te doen. Organiseer samen met ons dit festival! Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig feest dat nog jaren lang door kan gaan. We zien jullie graag tijdens Big Rivers!

Big Rivers logo 2

Big Rivers

Onze doneeractie 'Centje voor een Bandje' is er weer! Dit jaar hebben we jouw hulp harder nodig dan ooit, want ook voor ons is alles duurder en moeilijker geworden. Voor veel festivals in Nederland moet je tegenwoordig betalen, maar wij willen dat Big Rivers blijft zoals het is: gratis en voor iedereen! En daar hebben we jou keihard bij nodig.

Geef en feest mee!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5.163 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
51%
252

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Big Rivers
Big Rivers

€ 5.163,50 opgehaald