OK
×
Actievoerder
Jan Kooning

Beytna verdient je steun, nu en na corona

Het zijn donkere en onzekere tijden. We horen het nu al zo vaak en overal. Voor iedereen. Corona raakt ons allemaal, ouderen, jongeren, zieken en gezonde mensen.  Je gezondheid, je inkomen, je baan,  je sociale leven, alles is nu anders. En, het wordt niet meer zoals het ooit was. We krijgen een nieuwe werkelijkheid, sommige aspecten worden slechter, andere beter, of gewoon anders. Voor we weer het 'ouderwetse' menselijke contact hebben zijn we heel wat verder in de tijd.

En nu: onzekere tijden. Zo ook voor Beytna. De financiële afhankelijkheid van de kleine drie maandelijkse subsidie maakt de levensvatbaarheid van Beytna nu extra kwetsbaar.  Juist Beytna.

Beytna, wat ons huis betekent, biedt zorg en aandacht aan interculturele senioren. Zorg die verder reikt dan begeleiding en aandacht. Je verdiepen in de wereld van een ander, samen eten, drinken, praten, lachen en misschien wel huilen.

En nu kan dit 'even' niet meer op de oude, vertrouwde manier. De gezeillige ontmoetingsruimte is dicht. En toch gaat Beytna door met aandacht voor ouderen van verschillende culturele achtergrond. Kijk maar eens op hun Facebook pagina wat er allemaal gebeurt! Dus een steuntje kan Beytna heel goed gebruiken, juist nu. Help je mee? Hou de hoop levend, als je wat kan missen, voor  'Ons huis'. Dankjewel!

Jan Kooning
Jan Kooning

€ 250 opgehaald

Help Jan een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
5%
8

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Jan Kooning
Jan Kooning

€ 250 opgehaald