OK
×

Bergrace By Night voor Onky Donky

Als een hardloop liefhebber reis je van event naar event. Vorig jaar heb ik voor het eerst dan ook de Bergrace by Night gelopen. Wat een ervaring was dat zeg! Nu een jaar later en het uitvallen van de Trailrun versie van de Bergrace heb ik besloten om iets meer te doen dan alleen hardlopen. Ik/wij gaan ons in zetten voor een stichting tijdens de Bergrace by Night. Een idee mooi geboren en we wensen dat de uitkomst net zo mooi of mooier wordt. Dus let op:

Op 3 november is het zo ver! De Bergrace by Night verwacht duizenden hardlopers uit ruim 200 plaatsen verspreid over Nederland. Ga jij ook voor deze bijzondere Xperience? Dan dagen wij je nog even extra uit om naast deze ervaring ook iets te betekenen voor heel veel kinderen die het moeilijk hebben! Meld je bij ons aan als sponsorloper voor Onky Donky en maak onvergetelijke dagen voor kinderen in het Onky Donky Huis mogelijk. Meld je actie net als ik direct hier aan onder de overkoepelde actie van Bergrace by Night voor Onky Donky!

I. van Loon aan teamlid Monique van Thuijl

Wat een goed initiatief! Heel veel succes!

€ 12,34

30-10-2017

T. Ariesen aan teamlid Monique van Thuijl

Veel succes

€ 10

28-10-2017

E. van Thuijl aan teamlid Monique van Thuijl

Dat hardlopen met jullie zit wel snor. Goed dat jullie je op deze manier inzetten.

€ 25

16-10-2017

Ikvindjou aan teamlid Monique van Thuijl

Succes toppers!

€ 25

10-10-2017

dakje met Geef-logo
€ 72 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
14%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×