OK
×
Actievoerder
Stichting @ease

Ben jij @ease?

Geen enkele jongere mag er alleen voor staan als het (l)even niet lekker loopt…Maar soms weet je gewoon niet wat je moet doen, durf je met niemand te praten over je problemen of kun je niet terecht bij je vrienden of je familie.

Bij @ease kunnen jongeren tussen de 12 en 25 jaar anoniem, met of zonder afspraak, vrijblijvend en gratis binnenlopen om te praten over hun zorgen. Gespreksonderwerpen kunnen heel verschillend zijn: liefdesverdriet, ouders die gaan scheiden, pesten in de klas, eetgedrag, studieproblemen, somberheid of financiële problemen. Hoe groot of klein de persoonlijke vragen ook zijn: bij @ease kunnen ze erover praten. Anoniem en gratis! Er staat een getraind team klaar van enthousiaste jonge vrijwilligers en professionals die goed kunnen inspelen op de zorgen die mensen hebben en - als het nodig is - iemand (snel) kunnen helpen de juiste zorg buiten @ease te vinden.

Ben jij @ease?
Bij @ease geloven we dat het anders kan. En dat het anders moet. Wij willen jongeren met (beginnende) psychische klachten eerder helpen. We vinden dat niemand alleen moet rondlopen als het minder goed gaat. Wil jij ons helpen? Door ons te steunen met een donatie kunnen we meer jongeren bereiken en nieuwe vrijwilligers trainen!

 

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie