OK
×

Een steentje voor de basisschool!

In 2020 rondden wij de bouw van de eerste helft van de basisschool af. Dit jaar starten we met het realiseren van de tweede helft! Jouw steun is hier hard bij nodig. Waarom we dit doen? Je leest het via ons project.

Geef kinderen de mogelijkheid om te leren! Met een glimlach! Daarom deze oproep om een steentje bij te dragen aan de bouw van de tweede helft van de basisschool.

Smiling Child of The Gambia logo 2

Smiling Child of The Gambia

Stichting Smiling Child of The Gambia wil kansarme (school) kinderen in primair onderwijs in Gambia helpen om een zelfstandig bestaan op te bouwen en een betere toekomst te geven en tracht dit met zijn projecten en activiteiten te realiseren. De stichting tracht haar doel te bereiken door middel van donaties ten behoeve van financiële alsmede materiële ondersteuning aan lokale scholen gelegen in Gambia gericht op primair onderwijs zonder winstoogmerk.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 7.295 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 45 via Geef.nl
48%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×