OK
×
Actievoerder
Nienke Leenders

Bankje voor Bram

Onze goede vriend Bram (43 jaar), man van Marleen en papa van Gijs (8 jaar) en Boris (3 jaar) is ongeneeslijk ziek. Hij zal tot ons grote verdriet binnenkort komen te overlijden. Ze wonen vlakbij het Landgoed 't Stroink en daar komen ze graag en veel. Wandelen langs het water, uitwaaien in het bos. Het lijkt mij prachtig om juist daar een plek te creëren, waar ze straks in alle rust weer aan Bram kunnen denken. Een plek waar de jongens, later als ze groot zijn, ook weer naar terug kunnen keren. Via Landschap Overijssel kan er in dat prachtige natuurgebied een gedenkbankje geplaatst worden. Dit zouden we heel graag samen met jullie willen realiseren. Wil jij ons helpen met een bijdrage voor het bankje van Bram? Alvast heel erg bedankt!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 915 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
122%
64

donaties

14

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: N. Leenders

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Nienke Leenders

€ 915 opgehaald