OK
×
Actievoerder
Emma ter Burg

Bak een taart voor een hartekind

Mijn jongere broertje is geboren met een hartafwijking. Ik heb gezien wat dit betekent voor een hartekind en zijn/haar omgeving. Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk het werk van Stichting Hartekind is. 

Om Stichting Hartekind te helpen om meer bekendheid en geld te genereren heb ik de volgende actie bedacht: we gaan samen online een taart (in de vorm van een hart) bakken.

Gedurende de corona-crisis zitten we grotendeels aan huis gekluisterd en missen we elkaar. Daarom heb ik een online-evenement bedacht waarin we samen iets gezelligs kunnen doen, we aandacht creëren voor Stichting Hartekind en we ook nog iets leuks maken dat we cadeau kunnen geven aan iemand die we missen. 

Het evenement is op 6 juni van 15:00 tot 16:00 live te volgen op de Instagram: @bakeenhartetaart

Stichting Hartekind logo 2

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland dat zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Met als missie om de overlevingskansen van hartekinderen te vergroten en kwaliteit van leven te verbeteren. Daarnaast richt de organisatie zich op het creëren van bewustwording bij het grote publiek voor de problematiek van hartafwijkingen bij kinderen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 223 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
89%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Emma ter Burg
Emma ter Burg

€ 223 opgehaald