OK
×

Atelier in Station Krabbendijke

In de wachtruimte van Station Krabbendijke ben ik een Atelier aan het inrichten. Daar ga ik beelden maken van klei. Iedereen mag mee komen doen. Er staan ook schildersezels voor degene die het leuk vinden om te komen schilderen. De Zeeuwse Volks  Universiteit komt schilderslessen geven.

De schildersezels en kleibokken zijn gefinancieerd door de "Frits Lensvelt stichting".  De NS gaf de materialen die nodig zijn voor de creatieve activiteiten. Ook hebben zij een toilet en een wastafeltje gemaakt en alles netjes geschilderd. 

Van alle donaties tot nu toe, zijn de gordijnen, de kapstok en de grote planten betaald. Nu is er nog geld nodig voor een grote ovale tafel waar rolstoelen onder kunnen, een kastje voor de koffie, planken om de beelden op te laten drogen, stroomvoorziening voor de stookoven en brandbeveiliging voor de oven. De oven zelf gaat gefinacieerd worden door het Zeeuws Prins Bernard cultuurfonds.

Elk klein bedragje draagt mee aan het realiseren van mijn droom: "meer aandacht voor creativiteitsontwikkeling" in het station van de Kunsten in Krabbendijke 

Niet alleen leuk voor de dorpsbewoners maar voor alle inwoners van de gemeente Reimerswaal, voor NS reizigers om binnen te kunnen wachten en voor toeristen om een tussenstop te maken op weg naar Zeeland (Goes, Middelburg, of Vlissingen). 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 825 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
27%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Marieke Lobbezoo- Derks

Delen

Aan wie wil je doneren?
×