OK
×
Actievoerder
Tommy Kleyn

Art Is For Blijdorp

Zoals velen heeft Europa's mooiste dierentuin het op dit moment erg zwaar. De poorten zijn helaas wederom gesloten, maar de verzorging van de dieren gaat door. En een Olifant alleen eet bijvoorbeeld al zo'n 160 kg voedsel per dag!

Om Diergaarde Blijdrop te steunen roep ik, Tommy Kleyn, Rotterdamse illustratoren, vormgevers en andere kunstenaars op om in hun portfolio te duiken en een werk online te koop aan te bieden. Op deze manier kunnen we samen bijdragen om Diergaarde Blijdorp de winter door te helpen!

Kunstkopers kunnen de betaling voor het werk via geef.nl direct aan Diergaarde Blijdorp overmaken.  Je bewijs van donatie dient dan als bewijs van betaling. En hoe het werk Covid proof op zijn bestemming komt kunnen artiest en koper het beste onderling afstemmen. 

Diergaarde Blijdorp logo 2

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp, officieel Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde, is opgericht in 1857 een een van de oudste dierentuinen van Nederland. Zij is een stichting zonder winstoogmerken een ANBI erkende instelling. Diergaarde Blijdorp heeft tot doel het culturele erfgoed en de educatieve waarde van de diergaarde te behouden, met veel aandacht voor het monumentale Gesamtkunstwerk van architect Sybold van Ravesteyn dat met met 21 rijksmonumenten tevens het grootste rijksmonument is van de stad Rotterdam.

Diergaarde Blijdorp wil haar bezoekers inspireren tot natuurbehoud in de breedste zin van het woord en het belang daarvan uitdragen. Zij zet zich in voor het behoud en herstel van biodiversiteit door onderzoek naar bedreigde dier- en plantsoorten en de steun aan projecten die bijdragen aan dit doel.

Daarnaast is de diergaarde is ook een botanische tuin en heeft een oppervlakte van 34 hectare met ruim 3.000 bomen, waar heel veel mensen eenprachtige dag uit kunnen beleven in een prachtige en leerzame omgeving.

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.520 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tommy Kleyn
Tommy Kleyn

€ 1.520 opgehaald