OK
×
Actievoerder
Tommy Kleyn

Art Is For Blijdorp

Zoals velen heeft Europa's mooiste dierentuin het op dit moment erg zwaar. De poorten zijn helaas wederom gesloten, maar de verzorging van de dieren gaat door. En een Olifant alleen eet bijvoorbeeld al zo'n 160 kg voedsel per dag!

Om Diergaarde Blijdrop te steunen roep ik, Tommy Kleyn, Rotterdamse illustratoren, vormgevers en andere kunstenaars op om in hun portfolio te duiken en een werk online te koop aan te bieden. Op deze manier kunnen we samen bijdragen om Diergaarde Blijdorp de winter door te helpen!

Kunstkopers kunnen de betaling voor het werk via geef.nl direct aan Diergaarde Blijdorp overmaken.  Je bewijs van donatie dient dan als bewijs van betaling. En hoe het werk Covid proof op zijn bestemming komt kunnen artiest en koper het beste onderling afstemmen. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.520 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tommy Kleyn
Tommy Kleyn

€ 1.520 opgehaald