OK
×
Actievoerder
Anna Weijdeveld

Anna in Mexico

Vanaf november 2013 tot februari 2014 bevond ik mij in het zuiden van Mexico om als mensenrechten-waarnemer de belangen en rechten van inheemse bevolkingsgroepen te waarborgen. Met onze internationale aanwezigheid in de gebieden rondom de stad San Cristóbal de las Casas bieden wij bescherming aan de indiaanse gemeenschappen die regelmatig geconfronteerd worden met schendingen van hun mensenrechten door de overheid of door para-militaire groepen. Wij bieden bescherming simpelweg door 'er te zijn', want niemand zit te wachten op een internationaal schandaal. En als er iets gebeurt zijn wij er om dit bekend te maken aan de buitenwereld en de problemen aan de kaak te stellen. Van over de hele wereld komen internationale jongeren naar Chiapas om hun steentje bij te dragen aan een wereld waarin vrede en rechtvaardigheid zegevieren, en ook ik wil er alles aan doen om het beste uit mezelf te halen en op een positieve bij te dragen een maatschappij waarin iedereen een eerlijke kans heeft.
Mensen met een Missie logo 2

Mensen met een Missie

Overal waar onrecht heerst en waar ongelijkheid leidt tot het uitsluiten van mensen, staan mensen op die geloven in verandering. Mensen die zich niet zomaar neerleggen bij onrechtvaardige situaties. Mensen die iets willen doen aan de misstanden die zij om zich heen zien gebeuren. Zij inspireren mensen in hun gemeenschappen om zich samen in te zetten en samen het verschil te maken. Mensen met een Missie steunt deze mensen in Afrika, Azië en Latijns- Amerika in hun dagelijkse strijd tegen armoede, onrecht en geweld. Mensen met een ideaal en met een passie. Mensen met een missie. Echte veranderingen komen van onderop en beginnen in de lokale gemeenschappen. Daarom steunt Mensen met een Missie kleinschalige initiatieven die in de gemeenschappen zelf in Afrika, Azië en Latijns-Amerika ontstaan. Op die manier bouwen we aan een wijdvertakt en ijzersterk netwerk van mensen die aan de begin staan van veranderingen. Voor verandering heb je elkaar nodig. Mensen met een Missie richt zich daarom op de kracht van lokale gemeenschappen. Dit doen wij al sinds 1931.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.340
88%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anna Weijdeveld
Anna Weijdeveld

€ 1.190 opgehaald