OK
×
Actievoerder
Anna Weijdeveld

Anna in Mexico

Vanaf november 2013 tot februari 2014 bevond ik mij in het zuiden van Mexico om als mensenrechten-waarnemer de belangen en rechten van inheemse bevolkingsgroepen te waarborgen. Met onze internationale aanwezigheid in de gebieden rondom de stad San Cristóbal de las Casas bieden wij bescherming aan de indiaanse gemeenschappen die regelmatig geconfronteerd worden met schendingen van hun mensenrechten door de overheid of door para-militaire groepen. Wij bieden bescherming simpelweg door 'er te zijn', want niemand zit te wachten op een internationaal schandaal. En als er iets gebeurt zijn wij er om dit bekend te maken aan de buitenwereld en de problemen aan de kaak te stellen. Van over de hele wereld komen internationale jongeren naar Chiapas om hun steentje bij te dragen aan een wereld waarin vrede en rechtvaardigheid zegevieren, en ook ik wil er alles aan doen om het beste uit mezelf te halen en op een positieve bij te dragen een maatschappij waarin iedereen een eerlijke kans heeft.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.340
88%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anna Weijdeveld
Anna Weijdeveld

€ 1.190 opgehaald