OK
×
Actievoerder
Airsoft - markt

Airsoft-markt.nl - Airsoftmarktnederland.nl

Het on-line houden, het opzetten en door ontwikkelen van het grootste Nederlandse Airoft platform.

Hier mee willen wij ons steentje bijdragen aan de door ontwikkeling van de Airsoft sport in Nederland. De sport kent momenteel zo'n 26.000 ingeschreven spelers die allen een positieve VOG hebben moeten verkrijgen alvorens zij een Lidmaatschap van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging(NABV)hebben kunnen krijgen.✔️

De sport is net als Paintball of bijvoorbeeld karten een adrenaline sport.

Echter is het meer dan dat.

Omdat dat je continue in beweging bent, werkt dat bevorderlijk voor de conditie. Daarnaast komt er ook behoorlijk wat discipline bij kijken. Strikte regels waarbij veiligheid op één staat. Er worden onder andere Militiare simulatie en tactische eenheids trainingen gegeven.

Er is geen leeftijdgrens(🔞) en door de gedeelde passie is de Airsoft community vrij hecht. Men helpt elkaar. En het is voor veel mensen daarnaast ook een hobby die gelijk gestemde bij elkaar brengt. Hierdoor ontstaan nieuwe vriendschappen en kan dit iemand zijn of haar sociale netwerk vergroten.

Het is daarnaast ook een geweldige vorm van team-building. Of bijvoorbeeld een vader & zoon, of uiteraard ook dochter activiteit. Het kan ook soms een positieve bijdrage leveren om mensen bijvoorbeeld te helpen om van een gameverslaving af te komen, PTSS en leren om zowel alleen als in teamverband te spelen. 

Wij bieden o.a. de begeleiding voor startende Airsofters aan. Houden ons bezig met de mensen die de sport beoefenen om iedereen zo goed mogelijk zich bewust te laten zijn van de wet en regelgeving. We hebben daarom onlangs dan ook www.beginnenmetairsoft.nl aan ons platform toegevoegd om mensen en geïnteresseerde vanaf de interesse tot aan de eerste aankopen en dagen op het veld begeleiden met foto's, video's, linkjes naar de verschillende handige tools. Zo kunnen we ze een hoop onnodige uitgave besparen en een ieder zelfverzekerder het veld op laten gaan!✔️ En wij bieden onze diensten gratis is aan. Nu zit daar kortweg geen verdien model aan, maar wel kosten.

Ons doel is om spelers, Airsoft ondernemingen en organisatoren nader tot elkaar te brengen dit komt de ondernemingen ten goede en in de toekomst willen we ook onder andere ook evenementen gaan organiseren bijvoorbeeld bij Airsoft ondernemeers op locatie. Deze profiteren op hun beurt er in dat geval daar ook weer van. En verder besteden we aandacht aan alle facetten. Zo hopen wij dat iedereen die zich op een eerlijke manier bezighoud met deze sport daardoor ook een eerlijke kans krijgt om zich zelf te promoten. En te leren van elkaar.

Onze website kent o.a. een drietal domeinen momenteel:

✅De veiligheid van onze leden staat altijd voorop. Mede met het oog op het maatschappelijke belang voeren wij dubbele controles uit en houden wij ook rekening met de bescherming van de persoons gegevens. Ook hebben wij onder andere contacten met de afdelingkorpscheftaken van de Politie die op hun beurt indien nodig ons kunnen verwittigen bij onjuistheden of punten die aandacht behoeven.

Daarnaast bestaat ons team ook uit o.a. een NABV Marshall

Als Marshall volg je een opleiding. En kan je bij verschillende organisaties als vrijwilliger een evenement begeleiden. Hierbij zijn 3 dingen van cruciaal belang.

  • De veiligheid, houd iedereen zich aan de regels.
  • Het spel leiden en ingrijpen bij calamiteiten.
  • Zorg voor een leuke dag voor deelnemers.

Het staat een ieder vrij om waar mogelijk en indien gewenst ons een donatie te doen. En hiermee een bijdrage te leveren. Waardoor wij onze  activiteiten verder kunnen ontplooien. Ten behoeve van de ontwikkeling van ons platform en daarmee de gehele sport.

Waarvoor dient de donatie actie en wat gebeurd er met het opgehaalde geld?

Kosten zoals hosting en domein registratie om de website in de lucht te kunnen houden. Het ontplooien van activiteiten die onze leden ten goede komen. Dit kunnen bepaalde zogenoemde "giveaway" acties zijn. Maar ook het organiseren van evenementen. Het aanschaffen van promotie material etc. Opnemen van video/foto materiaal omtrent producten en veiligheid. Voor een uitgebreidere toelichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

We zijn op veel sociale-media kanalen te vinden, zoals:

Instagram: airsoft_markt.nl

Facebook & daar aan gekoppelde groep: airsoftmarktnederland

Ook op YouTube zijn we te vinden via: Airsoftmarktnederland.

Wij willen een ieder die wel of geen bijdrage kan leveren in de vorm van een donatie hartelijk danken voor de interesse. En voor wie een donatie kan en wilt doen. Is elke bijdrage van harte welkom. En willen wij dan ook ontzettend bedanken! Daarnaast wanneer u ook lid bent van ons platform willen wij u de status van erelid toekennen! (Indien gewenst) uiteraard. Wanneer u anoniem wenst te blijven kan dit uiteraard ook.

Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Dat kan middels de formulieren op de website of door een e-mail te sturen naar info@airsoft-markt.nl 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 627 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
waarvan € 622,64 via Geef.nl
6%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Hr K van de Lindt

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Airsoft - markt

€ 622,64 opgehaald