OK
×

After dierendagactie!

Ruim een week geleden was het dierendag, die week staat altijd in het teken van de Dierenbescherming, maar aandacht voor de Dierenambulance mag eigenlijk niet ontbreken. Ik werd geappt door mijn man 'bel de dierenambulance, 'je zwaan' heeft hulp nodig met een foto waar ik heel erg verdrietig van werd. Elke dag loop ik met onze Beagles langs de vijver bij het Pijlkruid en we kijken altijd even of die mooie zwarte zwaan er is. Wat bleek, diezelfde zwaan had een vislijn met dobber en meerdere haken aan zijn poot zitten, hij kon moeilijk zwemmen en was inmiddels sterk vermagerd. De dierenambulance is gekomen, heeft hem gevangen, geholpen en naar de vogelopvang gebracht.

Na afloop wordt de moeite genomen mij te bellen en te vertellen wat er gebeurd is en wat er gaat gebeuren. Dit is het mooie aan de vrijwilligers van onze dierenambulance, een organisatie die elke euro kan gebruiken.Daarom nu de vraag, doe jij ook een 'after' dierendag donatie voor deze geweldige club mensen?

Help Martine een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 65 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
26%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×