OK
×
Actievoerder
Josine Blok

Afscheid Josine

Mocht je t.z.t een cadeau overwegen, dan maak je Josine enorm blij met een schenking aan de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF (Universitair Asyl Fonds), dat beurzen en praktische steun verleent aan vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan op niveau. Veel vluchtelingen behaalden al een diploma in hun land van herkomst. De diploma’s van deze artsen, ingenieurs, juristen, economen en vele anderen worden hier echter niet erkend. Opnieuw studeren is daarom hun enige kans om zich te ontwikkelen en hun talenten te kunnen inzetten voor de Nederlandse samenleving. Het UAF breidt zijn programma inmiddels uit, met steun aan vluchtelingen om een opleiding en werk te vinden op mbo-niveau. Onderwijs in het Nederlands en het vinden van werk zijn de beste wegen om vluchtelingen te helpen in ons land zich thuis te voelen, te integreren en een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF logo 2

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Vluchtelingen zijn mensen met waardevolle kennis en kwaliteiten. Van echte doeners tot hoogopgeleide denkers. Studenten en professionals die veel kunnen betekenen voor Nederland. Maar… nog steeds lukt het weinig vluchtelingen een opleiding te volgen én een baan te vinden op hun eigen niveau. Onze begeleiding is daarom van groot belang.

Het UAF is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat doen we al sinds 1948. We zijn ervan overtuigd dat íedereen die zijn kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken we ons daar sterk voor. Met onze kennis en ervaring adviseren en verbinden we vluchtelingen, onderwijsinstellingen, (lokale) overheden en werkgevers.

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen studenten en professionals financieel, bij hun studie(keuze) en het vinden van een baan. Daarbij informeren, motiveren en verbinden wij de student of professional en iedereen die bij zijn of haar loopbaan betrokken is, zoals onderwijsinstellingen, (lokale) overheden en werkgevers. Door slim samen te werken boeken we het snelst resultaat. In 2019 begeleidde het UAF 3.850 gevluchte studenten met diverse loopbaanondersteunende trajecten.

Het UAF is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht. Ook heeft het UAF het CBF keurmerk.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 800 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
800%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Josine Blok

€ 800 opgehaald