OK
×
Actievoerder
Yvonne Verkaik

Adopt a Chimp

Dit is Juwa. Hij verbleef maandenlang alleen en vastgebonden in een donkere ruimte en was ernstig ondervoed toen hij in beslag genomen werd. Hij wordt nu verzorgd in het Lwiro Primate Rehabilitation Center in DRC.

Gedurende de oorlog in DRC zijn veel chimpansees slachtoffer geworden van de jacht op bush meat. Ouders zijn doodgeschoten en hun babies werden gevangen genomen in de hoop ze als huisdier te kunnen verkopen. Door tips slagen de autoriteiten er regelmatig in om zo'n chimpansee-weesje te vinden. Deze worden overgebracht naar het Primate Rehabilitation Center in Lwiro, bij het Kahuzi-Biéga nationale park.

Het verzorgen van een baby-chimp kost veel geld. De chimps hebben meestal onder erbarmelijke omstandigheden geleefd en hebben veterinaire verzorging, vaccinaties, en veel melk nodig gedurende de eerste paar jaar.

De verzorging gedurende deze periode (zo'n 3 jaar0 kost Lwiro 2000 dollar per baby chimpansee. Zodra we dit bedrag binnen hebben (ongeveer 1800 Euro) sturen wij het volledige bedrag, plus de bankkosten, door! Via onze website (www.omogolowildlife.org) houden wij u op de hoogte van het welzijn van de chimp.

Doe mee en help een baby chimp!

Anoniem aan teamlid Yvonne Verkaik

€ 10

20-11-2017

B. Hathorn aan teamlid Yvonne Verkaik

€ 40

03-06-2016

dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.800
2%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Yvonne Verkaik

€ 50 opgehaald