OK
×
Actievoerder
Corien Kramer

Corien naar 5895

Een geweldig avontuur staat mij te wachten: Op 2 oktober 2016 begint mijn hike naar de top van de Kilimanjaro, de Uhuru Peak, op  5895 meter hoogte. Een mooie maar zeker ook pittige uitdaging waarbij een goede conditie van groot belang is, dus de training is gestart.

Tijdens de training heb ik veel tijd om na te denken  en prijs ik mezelf gelukkig dat ik mijn conditie en spieren KAN trainen voor dit avontuur, voor mensen met een spierziekte zoals Duchenne of mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is dit helaas niet weggelegd.

Toch kunnen zij ook een avontuurlijke vakantie beleven dankzij de Stichting on Wheels. Deze stichting  zet zich al sinds 1997 in voor kinderen en hun ouders, maar ook voor volwassenen en ouderen met een (ernstige) lichamelijke beperking.De stichting biedt hen een ongebonden vakantiegevoel.  Dit wordt mogelijk gemaakt door het verhuur van aangepaste  Chalets, welke er nu 2 in Nederland staan, maar ook aangepaste Campers,  voor degene die het echte avontuur aandurven!

De Campers zijn volledig aangepast en geschikt gemaakt voor elektrische en handbewogen rolstoelen. Ook beschikken ze over een lift om in de camper te komen, een tillift voor de transfer en een hooglaagbed. De rolstoel kan naast de bestuurder plaatsnemen. Dat is toch fantastisch!!

Door de Stichting on Wheels is ook voor deze kinderen en volwassen een avontuurlijke vakantie binnen handbereik.

Het avontuur ben ik niet alleen aangegaan om  de top te bereiken van 5895 METER maar ook om 5895 EURO op te halen voor dit goede doel.

Na nog geen 3 maanden heb ik het laatste doel al bereikt. Dit is natuurlijk fantastisch!!

Het percentage staat nu op 100% en dit blijft ook staan maar het bedrag blijft groeien en daar ben ik ontzettend blij mee. Door zelf wat acties op touw te zetten probeer ik ook de afdaling van 4095 mtr nog op te halen in euro's. Samen komt het dan op 9990. Of ik dit ga halen weet ik niet maar mn eerste doel is bereikt en daar ben ik u ontzettend dankbaar voor!

Jouw bijdrage geeft  mij een goed gevoel en de energie om de top te bereiken én het brengt een avontuurlijke vakantie voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking een stukje dichterbij!    

Namens de stichting,

hartelijk dank.

Corien 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 14.350 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
243%
198

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Corien Kramer
Corien Kramer

€ 14.350,30 opgehaald