OK
×
Actievoerder
MidSummer Madness

BSC2016 - Team Midsummer Madness

De aanleiding 

We gaan 7500 km afleggen, over hobbelige wegen, langs de witte zandstranden, afgelegen eilanden, ruige kliffen en diepe fjorden - dwars door de ruige dennenbossen en  via de Noordkaap (het noordelijkste punt van Europa) tijdens de midzomer. Ondertussen ervaren we de ongelooflijke Scandinavische natuur en de goddeloze cultuur van Rusland en de Baltische Staten. Een avontuur dat we van ons leven niet zullen vergeten! En die anderen (jij dus!) ook niet zullen vergeten. Niet alleen door de foto's en video's die we zullen delen van deze ongelofelijke reis, maar ook omdat we de wereld (een beetje) willen veranderen met donaties voor het goede doel. Want dit is uiteindelijk de gedachte achter de Baltic Sea Circle rally. 

 

Liefdadigheid 

Elk deelnemend team wordt gevraagd om een ​​minimum van € 750 aan donaties voor goede doelen te verzamelen. De helft van de opbrengst gaat naar projecten die de organisatoren zorgvuldig geselecteerd hebben en waarvan wij zeker zijn dat alle donaties gaan waar ze moeten gaan: naar de  mensen die het echt nodig hebben. De andere helft van de donaties gaan naar een goed doel dat het team heeft zelf heeft uitgekozen. Team Midsummer Madness zal hiervoor Stichting Tomoka Support onderen. Deze stichting ondersteunt de bevolking in Avegame, Togo (Afrika). Het geld dat we te ophalen zal worden gebruikt voor het bouwen van toiletten, het kopen van boeken voor de school, en bij het leren van de bevolking hoe ze gewassen kunnen telen om die zelf te kunnen verkopen. 

 

Help MidSummer een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 871 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
217%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×