OK
×
Actievoerder
Anita Blok

Steun de Dam tot Dam wandelaars van SEIN

Stichting Epilepsie instellingen Nederland SEIN is een kennis-en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen.

Team SEIN loopt mee met de Dam tot Dam wandeltocht op zaterdag 19 september 2015.Het team bestaat uit 14 leden. Er lopen medewerkers mee vanuit de dagbesteding , 1 medewerker van wonen, familie van medewerkers en 1 cliënt onder begeleiding van zijn moeder.Door mee te lopen wil het team geld ophalen voor een duo fiets voor de cliënten. De duo fiets draagt bij aan het motto ‘bewegen is gezond voor iedereen en zeker voor onze cliënten’. Steun de wandelaars door middel van u donatie 

SEIN - expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde logo 2

SEIN - expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

SEIN is gespecialiseerd in observatie, diagnose en behandeling van complexe epilepsie en slaap- waakstoornissen. SEIN beschikt over drie klinische centra in Heemstede, Cruquius en Zwolle en twaalf poliklinieken. Daarnaast heeft SEIN op deze locaties ook woonvormen voor mensen met complexe epilepsie en een lichamelijke of verstandelijke handicap, in Cruquius is ook een school voor speciaal (voortgezet) onderwijs.

Wetenschappelijk onderzoek

SEIN doet wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie en slaap- waakstoornissen. Het onderzoek richt zich op steeds betere diagnose van epilepsie en het vinden van de beste manier om epilepsie te behandelen en mogelijk zelfs te voorkomen. Binnen de Slaap-Waakcentra wordt onderzoek gedaan naar de oorzaken en gevolgen van verschillende slaap- en waakstoornissen en nieuwe behandelingen. 

Dit sluit aan bij onze visie: de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie en slaapstoornissen verhogen. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Anita Blok
Anita Blok

€ 0 opgehaald