OK
×

Vecht mee tegen Rabiës

De angst voor rabiësbesmetting door zwerfhonden is groot bij de mensen, en ook in Bosnië een regelmatig gebruikt excuus om honden te vangen en af te maken. De honden welke door ons worden gesteriliseerd tijdens onze campagnes worden allemaal voorzien van een rabiësvaccinatie. Doordat de honden een oormerk krijgen, weten mensen dat het veilig is om met deze honden de straten te delen. Deze honden vormen geen gevaar wanneer het gaat om de rabiësbesmetting. Veiligheid voor mens en dier dus! Een rabiësvaccinatie in Bosnië kost € 7,50. Rabiës, een gevaar voor mens en dier, help ons helpen Om de vaccinaties te kunnen sponsoren zijn we met ingang van juni 2015 deze campagne gestart!
Dierenopvang Bosnie (Stichting) logo 2

Dierenopvang Bosnie (Stichting)

Sinds 2007 steunen wij het asiel in Orasje, Bosnië. Een geweldige plek voor de gemiddeld 150 honden. Ze worden ontzettend goed verzorgd.

De verzorging van een hond in het asiel kost ongeveer 15 euro per maand. Wij sponsoren voer, medewerkers en medische verzorging, voornamelijk uit onze adoptie op afstand van de ambassadeurs in het asiel.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.875
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×