OK
×

Fietsen voor Haarwensen

Wij, Elles, Willeke, Helma en Marian, hebben het ludieke plan opgevat om op 4 mei a.s. in New York de 5 Boro Bike Tour te fietsen. Dit is een recreatieve fietstocht van 40 mijl (65 kilometer) door de 5 wijken van New York. Deze sportieve uitdaging is groot maar het doel nóg groter!! Wij gaan fietsen voor Stichting Haarwensen. Één pruik, gemaakt van écht haar, kost totaal €1.500,00. Natuurlijk is elke euro welkom, maar wat zou het geweldig zijn als we minimaal 5 pruiken bij elkaar fietsen! Wil jij ons helpen om ten minste 5 kinderen te voorzien van een prachtige pruik? Steun ons dan door via de link op deze pagina te doneren! Alvast bedankt!
Haarwensen (Stichting) logo 2

Haarwensen (Stichting)

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 10.507 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
140%
164

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Fietsers voor Haarwensen
Fietsers voor Haarwensen

€ 10.507,40 opgehaald