OK
×
Actievoerder
Walk 4 Nick Simons

Walk4brains 2013 gemeente Drimmelen

Met deze sponsortocht zamelen we geld in voor de stichting STOPhersentumoren zodat zij meer onderzoeken kunnen doen. Voor onze zoon Nick mag het helaas niet meer helpen maar mogelijk hebben mensen die er in de toekomst mee te maken krijgen wel baat bij verder onderzoek naar deze ziekte, deze ernstige ziekte kan een ieder van ons overkomen. We willen jullie vragen om ons te steunen met een donatie om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting. In 2012 hebben we ruim € 5800,- opgehaald voor de stichting STOPhersentumoren, dat willen we natuurlijk dit jaar gaan overtreffen. Loop met ons mee, de sponsortocht (6 en 10 km) wordt georganiseerd op zaterdag 2 november 2013 in de gemeente Drimmelen. Locatie De Kroeg, Havenkade 25, 4924 BC Drimmelen. Aanvang 09:00 uur, start om 09:30 uur. Wilt u met ons meelopen of wilt u meer informatie m.b.t. de sponsorloop stuur dan een email voor 31 oktober naar adrie.simons@planet.nl Inschrijfgeld: € 15,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 5,- Alvast bedankt, Familie Simons van Mook

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 5.107 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
204%
75

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Walk 4 Nick Simons

€ 5.107,43 opgehaald