OK
×
Actievoerder
Bart Raijmakers

50 jaar - 50 kilometer

Op 1 april word ik 50 jaar, dat wil ik markeren door 50 kilometer te gaan hardlopen. Wie loopt er een stuk mee? Hardlopen is al van jongsafaan mijn passie, eerst prestatief als baanatleet en later recreatief met vele mooie trailruns. Het heeft me veel gebracht. Als hardloper speelt je hartslag een grote rol, loop je nog in de goede zone? Maar vertrouwen op je hartslag is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend!

Daarom steun ik op 1 april de Stichting Hartekind. Hun slogan raakt me, als jeugdtrainer en pedagoog, in het hart: "Kind zijn, HART nodig! ". Wist je dat er per dag vier kinderen geboren worden met een hartafwijking, drie kinderen een open hartoperatie ondergaan en een kind overlijdt als gevolg van een hartafwijking? Stichting Hartekind heeft als doel de overlevingskansen van hartekinderen te vergroten en de kwaliteit van leven te vergroten.

Daarom loop en vier ik mijn verjaardag op 1 april voor de Hartekinderen (en hun ouders) voor wie iedere hartslag een cadeau is. Geen cadeaus voor mij, maar een donatie voor Stichting Hartekind. Ik daag jou uit om mee te doen en te doneren!

 

Sportieve groet, Bart Raijmakers.

Geen profielfoto
Bart Raijmakers

€ 2.010 opgehaald

Help Bart een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 2.010 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
200%
83

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bart Raijmakers

€ 2.010 opgehaald