OK
×
Actievoerder
Jolanda Verberne

4x4x48 challenge David Goggins

Ik ga op 5 maart 2021 vanaf 20.00 uur beginnen met het hardlopen van 4 Miles (6,4 km). En zal 48 uur lang om de 4 uur 4 Miles (6,4 km) hardlopen. Zodat ik uiteindelijk op zondag 7 maart om 16.00 uur 48 Miles (76,8 km) heb hardgelopen. In ga dus in totaal 12 keer 6,4 km hardlopen. Mijn broertje is veteraan en heeft ptss aan zijn missie in Irak overgehouden. Hij ondervind nog dagelijks last van deze aandoening. Daarom heb ik het goede doel stichting Surfivor aan mijn challenge gekoppeld. Zij behandelen kostenloos veteranen met ptss met surftherapie. Het doel is het loslaten van de stress en angst, omgaan met prikkels en vermoeidheid. Zie de website van deze kanjers voor meer info.  https://surfivor.nl/

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.151 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
215%
107

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jolanda Verberne

€ 2.151,50 opgehaald