OK
×

4Mijl voor Expertisecentrum Bewegingsstoornissen UMCG

Voor Ruben is het multidisciplinaire spreekuur voor kinderen en jongeren een uitkomst!

Ruben heeft een bewegingsstoornis en het Expertisecentrum Bewegingsstoornissen van het UMCG doet er alles aan om hem te helpen.
Zo is er met het multidisciplinaire spreekuur alle tijd voor hem. Ruben moet altijd best even nadenken wat hij wil zeggen dus praat soms niet zo snel, maar dat maakt daar niks uit.
Alle betrokken specialismen schuiven aan, zodat Ruben eenmaal vertelt hoe het gaat en ieder op de hoogte is. Hoe fijn is dat!

Ruben: "Ik vind het heel fijn om naar het multidisciplinair spreekuur te kunnen gaan omdat het dan minder belastend is, ik hoef dan niet steeds voor een andere dokter naar Groningen te komen. Ik vind het ook fijn dat er veel verschillende dokters zijn, want samen weten ze meer.
Soms zien ze nog nieuwe dingen, die ze dan samen bespreken en laten ze gelijk een ander onderzoekje doen. Ik vind het ook fijn dat ze de tijd voor me nemen, dat de dokters mijn vragen duidelijk beantwoorden en dat ik niet het gevoel krijg dat ik me moet haasten. In het begin vond ik het nog best spannend met zoveel dokters in één kamer maar nu we vaker zijn geweest ben ik er wel aan gewend.  Ik hoop dat andere kinderen die het nodig hebben hier ook naar  toe mogen.”

Ruben weet nu hoe het gaat bij dit bijzondere spreekuur. Hij vindt het niet meer spannend dat er opeens zoveel dokters samen het spreekuur doen.
Help jij mee om andere kinderen met een bewegingsstoornis zo goed mogelijk voor te bereiden?

Medewerkers van het expertisecentrum gaan zich in ieder geval inzetten om geld in te zamelen.
Zij lopen de 4Mijl op 13 oktober en laten zich daarbij sponsoren, zodat deze kinderen met bewegingsstoornissen goede voorlichting krijgen, het minder spannend vinden en ze het, net als Ruben, fijn gaan vinden om naar dit spreekuur te gaan.
Benieuwd welke medewerkers mee doen? Klik dan hieronder op teamleden en natuurlijk mag u uw favoriete medewerker steunen met een (kleine) gift voor kinderen met een bewegingsstoornis.

Zelf in actie komen voor dit doel? Laat het ons weten via steun@umcg.nl.

Anoniem aan teamlid Expertisecentrum Bewegingsstoornissen

€ 10

16-10-2019

H. Kruize aan teamlid Expertisecentrum Bewegingsstoornissen

€ 25

15-10-2019

Anoniem aan teamlid Expertisecentrum Bewegingsstoornissen

€ 25

13-10-2019

M. Kruijer- van Beveren aan teamlid Expertisecentrum Bewegingsstoornissen

Succes voor dit goede doel

€ 10

13-10-2019

L. Koens aan teamlid Maraike Coenen

Zet em op!

€ 10

13-10-2019

Anoniem aan teamlid Maraike Coenen

€ 10

13-10-2019

Anoniem aan teamlid Sterre Van der Veen

€ 30

13-10-2019

A. S aan teamlid Corien Verschuuren

Succes!!

€ 20

12-10-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
dakje met Geef-logo
€ 1.740 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
57%
86

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Corien Verschuuren
Als klinisch geneticus maak ik al een aantal jaren deel uit van het expertisecentrum bewegingsstoornissen. We leveren zorg aan patienten met een vaak zeldzame aandoening. We willen daarbij een stapje verder gaan en ook zorg buiten de spreekkamer leveren omdat de aandoeningen zo zeldzaam zijn dat er weinig informatie is of lotgenoten zijn. Hiervoor organiseren we patientendagen en ontwikkelen voorlichtingsmateriaal. U begrijpt het al hiervoor is geld nodig en daarom vragen we uw bijdrage. Om het een en ander meer bekendheid te geven kom ik in beweging en loop ik 13 oktober 2019 de 4 mijl van Haren naar Groningen met het team van het expertise centrum bewegingsstoornissen UMCG.

€ 390 opgehaald

Geen profielfoto
Tom de Koning

€ 75 opgehaald

Geen profielfoto
Deborah Sival

€ 50 opgehaald

Maraike Coenen
Maraike Coenen

€ 30 opgehaald

Geen profielfoto
Wieke Eggink

€ 30 opgehaald