OK
×
Actievoerder
Lotte Damen

42,195km langs de zee voor Plastic Soup Foundation

Bonjour mes ami(e)s,

Vorig jaar heb ik de halve marathon gelopen en aangezien dit best wel goed ging, heb ik besloten een van mijn dromen waar te maken en voor het echte werk te gaan!
Dit keer niet in het pittoreske Leiden, maar in Frankrijk en wel van Nice naar Cannes. Een prachtige route langs de Middellandse Zee, die helaas steeds zwaarder vervuild raakt...

Naast het feit dat ik dit avontuur voor mijzelf aan ga, wil ik eveneens graag mijn steentje bijdragen aan iets groters. Daarom vraag ik jullie om een (kleine) bijdrage met als doel geld op te halen voor de Plastic Soup Foundation. Een organisatie die zich inzet om verontreiniging door plastic in oceanen en zeeen tegen te gaan.

Zo worden de 42,195 kilometers onderdeel van zowel een ontzettend uitdagende als betekenisvolle loop.

Alvast heel erg bedankt!

Wil je mijn hardloopavonturen tussentijds volgen? Mijn Instagram account is: lotsfirstmarathon !

Bisous,
Lotte

Lotte Damen
28-10-2017 18:26
Over 1 week ben ik al in Nice en is het mijn laatste avond vóór de start van de marathon. De spanning begint nu wel op te lopen, maar ik heb ook heel erg veel zin om van deze mooie route te gaan genieten! En uiteraard van een biertje achteraf haha :) Door jullie donaties van in totaal 48 personen heb ik elke keer opnieuw extra motivatie gekregen om te trainen, echt een geweldig gevoel!! Ik waardeer super erg dat jullie mij hierin steunen. Aankomende week staat geheel in het teken van: rusten, goed eten, nog een paar duurlopen van 10KM en een goede sportmassage! Als jullie mij op de dag zelf willen volgen, kun je de volgende app downloaden en mijn naam opzoeken bij live tracking: marathon nice-cannes xxx
dakje met Geef-logo
€ 883 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
88%
50

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Lotte Damen
Lotte Damen

€ 883,20 opgehaald