OK
×
Actievoerder
Alwin Heek

Alwin Heek
Zo gisteren zijn we begonnen aan onze wandelvierdaagse. We merken dat 30 km toch best een eind is.
Gisteren liepen we door de lage vuursche, waar we natuurlijk een pannenkoek hebben gegeten. Mmmmm errug lekker. De laatste 5 km liep Alwin helaas 2 flinke blaren op. Eenmaal thuis waren we doodop.
Vandaag had Alwin ook flink last van zijn blaren. Vandaag liepen we langs Eemnes, Blaricum en Laren. Waarbij we de laatste 3 km regen hadden. Maar we zijn blij dat we hem weer uit hebben gelopen :)
We kijken morgen even aan of het 20 of 30 km wordt....
Alwin Heek
Het eerste krantenartikel is een feit! In de krant Amersfoort nu lichten we nog eens toe wat we willen bereiken met de actie!

Later vandaag deelde Stomaatje op facebook een artikel van het Haarlems Dagblad, ook hun besteden aandacht aan de actie! Super tof!!

Angelique en Alwin
Alwin Heek
Naast het gebruik van social media hebben we kranten in de regio benaderd om onze actie meer publiciteit te geven en met resultaat! Ik (Alwin) werd vanmiddag gebeld door de Gooi en Eemlander om het een en ander toe te lichten zodat er een artikel van gemaakt wordt voor hun krant. Het artikel verschijnt volgende week in de Gooi en Eemlander om nog meer mensen te bereiken waarom het zo belangrijk is Stichting Stomaatje te steunen!
Ook heb ik mail contact met Amersfoort Nu, ook hun zijn geïnteresseerd.

Angelique en Alwin
Alwin Heek
Vandaag staat het voetstappenpad op de planning de route loopt helemaal rond Hilversum en telt ongeveer 25 kilometer.
Het weer zit vandaag mee en we beginnen onze route om 09.15. Omdat Angelique in Hilversum woont zijn we niet bij het start punt begonnen maar elders op de route. De route loopt rond Hilversum door bos en hei. Niet alle paden zijn verhard dus dat was soms even doorbijten, maar wat een mooi gebied zeg! Rond 13.00 kwamen we aan bij een restaurant waar we hebben geluncht en een pauze hebben ingelast. Uiteindelijk zijn we rond 15.00 aangekomen bij Angelique waar we zijn begonnen. Een geslaagde training dus!

Angelique en Alwin

Help Alwin een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie