OK
×

4-mijl voor Stichting EV@

Zaterdag 16 september ga ik de 4 mijl van Assen lopen voor Stichting Ev@: Ewingsarcoom Verdient Aandacht! Ewingsarcoom is een zeldzame kwaadaardige vorm van botkanker, die voornamelijk voorkomt bij kinderen en jong-volwassenen. 1 op de 3 overleeft deze kwaadaardige vorm van kanker niet...

Een paar jaar geleden leerde ik Eva en haar ouders kennen. Eva (nu bijna 7 jaar) had het Ewingsarcoom. Gelukkig is Eva nu weer gezond. Graag zou ik zoveel mogelijk geld willen inzamelen, zodat er meer onderzoek komt en ook andere kinderen met het Ewingsarcoom weer beter kunnen worden!

Willen jullie mij helpen door geld te doneren?

Alvast bedankt 👍🏻

Lydia van der Velde

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 556 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
111%
82

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Ewingsarcoom Verdient Aandacht

Delen

Aan wie wil je doneren?
×