OK
×

2CU Wieler(re)tour 2021 - Team Van Doorne

Op zaterdag 28 augustus 2021 fietsen wij ook dit jaar met een aantal collega's de 2CU Wieler(re)tour van de Amsterdam naar Den Haag en weer terug, in totaal 120 km 

Met deze tour steunen wij 2CU - Complex Care United. Wil jij ook een steentje bijdragen? Sponsor ons dan!

2CU zet zich in om kinderen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB) en hun gezinnen zichtbaar te maken.

Met het geld dat we ophalen voor Stichting 2CU kunnen zij gezinnen met raad en daad ondersteunen, een oudercommunity bouwen en kennis over en ervaringen met de zorg voor ZEVMB delen met ouders en zorgprofessionals.

Doe mee en steun ZEVMB en sluit je aan bij Team van Doorne!

Voor meer informatie en inschrijven, zie: 2CU (bak)fietstocht en wieler(re)toer

Stichting Complex Care United logo 2

Stichting Complex Care United

Gezamenlijk bouwen aan 2CU, dat willen we!

Sinds de oprichting van Stichting Complex Care United (2CU, “to see you”) op 1 april 2016 is er ontzettend veel gebeurd. Wat begon als een hele sterke drive om verbeteringen in gang te zetten voor kinderen met ZEVMB en hun gezinnen, is als een olievlek aan het groeien. 

In de afgelopen jaren is 2CU uitgegroeid tot een Stichting waar kennis en ondersteuning van kinderen met ZEVMB (18-/18+) en hun gezin, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Samen met verwanten en alle anderen die zich betrokken voelen bij ZEVMB, willen we 2CU uitbouwen tot de plek waar kennis, ervaring en ondersteuning voor personen met ZEVMB en hun gezin, vindbaar is.

Om alles wat we doen mogelijk te maken, is sponsoring* natuurlijk ook belangrijk voor 2CU. We zijn blij dat je onze pagina gevonden hebt en hopen dat je ons met een actie wil steunen.

Op de site van 2CU kun je nog veel meer informatie vinden

*Voor grote acties hebben wij een sponsor pakket, neem gerust contact met ons op, we doen graag iets terug!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.110 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
111%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Complex Care United

€ 1.020 opgehaald

Geen profielfoto
Vanessa Liem

€ 90 opgehaald