OK
×
Actievoerder
Bert van Rossum

25 km zwemmen in de Vecht voor Voedselbank Stichtse Vecht

Op 7 juli om 8.00 uur gaan wij, Jan Rutterkamp (56) en Bert van Rossum (64) in Oud-Zuilen van start voor een zwemtocht van 25 km in de Vecht naar Nigtevecht, waar we tussen 17.00 en 18.00 uur verwachten aan te komen. Burgemeester Ap Reinders van Stichtse Vecht geeft het startsein. We zwemmen door de mooie vechtdorpen, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland, van de gemeente Stichtse Vecht. Wij denken dat dit op deze wijze nog niet eerder is gedaan. Aan zo'n bijzondere tocht koppelen wij graag een goed doel. Dit is de Voedselbank Stichtse Vecht geworden. Binnen de gemeente Stichtse Vecht maken ruim 125 huishoudens gebruik van de diensten van de Voedselbank en we verwachten dat door deze lastige tijd er een toename van het aantal huishoudens zal zijn. Daarom steunen wij de voedselbank door onze zweminzet en vragen we u om onze inzet gul te belonen met een gift voor ons uitgekozen goede doel. 

Wij zijn lid van Triathlonvereniging Breukelen, en hebben eerder grote zwemtochten volbracht. Jan heeft in een grijs verleden 18 km voor het TV programma Now or Never gezwommen en Bert heeft in 2019 het IJsselmeer van Medemblik naar Stavoren (22km) overgezwommen. Wij trainen op schema's van Zwemanalyse uit Maarssen. 

Wij rekenen op uw gulle gave.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 5.660 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 6.500
87%
270

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Bert van Rossum
Bert van Rossum

€ 5.660 opgehaald