OK
×
Actievoerder
Eelco Franckaert

24HourSportChallenge

24 uur non-stop sporten t.b.v. schildklierkankeronderzoek

Twee jaar geleden zijn wij als gezin getroffen door uitgezaaide schildklierkanker bij mijn vrouw, gelukkig gaat het mede dankzij goede behandelingen aan het UMC Utrecht al een stuk beter met haar. Echter is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.Nu alle evenementen continu worden geannuleerd wil ik iets gaan doen waarbij Corona 'niet in de weg staat'. Zodoende ga ik op 23 januari 2021 (precies 2 jaar na de operatie van mijn vrouw) 24 uur non-stop sporten ten bate van schildklierkankeronderzoek. Ik ga op die dag:

  • 300km fietsen
  • 40km schaatsen
  • 5km zwemmen
  • 42.195km hardlopen

Het onderzoek is een samenwerking tussen het UMC Utrecht en Hubrecht Instituut, waarbij 'organoids' (mini-orgaantjes) worden gekweekt uit schildklierkankercellen die persoonlijke eigenschappen van een patiënt bevatten. Met deze mini-orgaantjes kan er gekeken worden naar nieuwe en de meest optimale behandelstrategie voor een patiënt met papillair schildklierkanker.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 10.222 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 9.352 via Geef.nl
425%
355

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: E.L.M. Franckaert

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Eelco Franckaert

€ 9.352 opgehaald