OK
×
Actievoerder
Team Tundra

2019: Team Tundra rijdt voor Kika en Vrienden van het Sophia

Stichting Team Tundra zal in januari 2019 de Navigate North Challenge rijden vanuit Nederland naar de Noordkaap in Noorwegen. Een mostertocht van 7000 kilometer in 7 dagen, deze keer door 6 landen en weer in het koudste en donkerste gedeelte van het jaar.

Ook dit jaar zal Team Tundra de bizarre omstandigheden trotseren voor twee goede doelen die aansluiten bij de filosofie van de stichting. Wij zullen weer gaan rijden voor Kika en Vrienden van het Sophia. Het vorige jaar hebben we een mooi bedrag opgehaald voor deze goede doelen, dit jaar willen we dat bedrag van 11.000 euro overtreffen. We zullen het geld van de sponsoring en donaties schenken aan specifieke doelen binnen Kika en Vrienden van het Sophia!

De Navigate North Challenge is een uitputtende race vanuit Nederland door Scandinavië, door sneeuw, over het ijs en met extreme kou. Team Tundra is vorig jaar als 9e geëindigd in het klassement, in 2019 gaan wij voor een nog betere eindstand.

Help ons met het bereiken van onze doelen door middel van uw donatie. Sponsoring is ook mogelijk door stickerruimte op de auto te kopen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

Team Tundra
26-01-2019 08:48
De Navigate North is gereden! Stichting Team Tundra is als 2e geëindigd in het klassement, een hele goede prestatie.
Wij zijn er blij mee en trots op. Er is al een mooi bedrag opgehaald voor de goede doelen, via sponsoring, donaties op onze bankrekening en via Geef.nl.

Doneren voor onze goede doelen kan natuurlijk nog steeds! Steun Team Tundra met een donatie voor KiKa en Vrienden van het Sophia kinderziekenhuis.
Team Tundra
24-01-2019 19:35
Op 22 januari hebben wij de Noordkaap in het uiterste puntje van Noorwegen bereikt. Maar nu zijn we nog maar op de helft!
We rijden vanaf nu weer terug naar het zuiden. Team Tundra doet het goed in het klassement van Navigate North 2019....

Lees meer op onze website www.teamtundra.nl

Dank aan alle volgers en donateurs van onze stitchting. Doneren kan nog steeds!!!

Teus en Petra
Team Tundra
20-01-2019 16:39
We zijn inmiddels gestart met de Navigate North 2019 challenge. We zijn gesponsord door bedrijven met hun logo op onze auto. We hebben mooie donaties direct op de rekening van de stichting ontvangen. Maar zeker ook willen wij de donateurs via Geef.nl bedanken!

Al deze verschillende wervingskanalen zullen een mooi bedrag bij elkaar brengen voor onze goede doelen KiKa en Vrienden van het Sophia kinderziekenhuis.

De challenge is begonnen en doneren kan nog steeds! Dank aan alle donateurs!
dakje met Geef-logo
€ 1.060 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
106%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Team Tundra
Team Tundra

€ 1.060 opgehaald