OK
×

200km schaatsen voor stichting Ambulance Wens

Ook dit jaar hebben we weer een bijzonder doel uitgezocht waar we geld voor willen inzamelen tijdens onze 200 km schaatstocht op de Weissensee. Namelijk Stichting Ambulance Wens. Op vrijdag 26 januari 2024 zetten wij ons in om een mooi bedrag op te halen voor deze prachtige stichting.

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk zijn, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn.

Stichting Ambulance Wens vervuld wensen met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee. De Stichting regelt al jaren de gehele wens van toegangskaarten tot bijvoorbeeld het eten aan toe.

Jouw steun maakt het verschil. Laten we samen zorgen dat er nog vele laatste wensen werkelijkheid kunnen worden. Doneer, deel deze boodschap en help ons Stichting Ambulance Wens te ondersteunen.

Dank je wel voor jouw bijdrage en steun.

Daarnaast willen we de volgende bedrijven bedanken voor het mede mogelijk maken van onze schaatstocht:

  • Volkswagen Pon Financial Services, DFM   voor het sponsoren van de comfortabele bus. Voor onze heen en terug reis naar Oostenrijk via Easyrent. https://www.vwpfs.nl
  • Fietslabyrint voor de fijne schaats jassen https://www.fietslabyrint.nl

Voor meer info over stichting ambulance wens kun je de volgende site bezoeken: https://www.ambulancewens.nl

Groeten 

Marco, John, Ed, Gerben, Hans, Jenny en Melanie

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 2.367 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
161

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Volkswagen Pon Financial Services B.V.

Delen