OK
×
Actievoerder
Betty Mulder

2.000 km fietsen

Ik ben blij dat ik op mijn 70e nog steeds kan zeggen dat ik gezond ben en mijn spieren goed kan gebruiken.

Ik wil daarom van oktober t/m december 2.000 km fietsen voor het goede doel "Spieren voor Spieren" en hoop met mijn actie 200 euro op te halen. Voor elke 1.000 km 100 euro. Dus: weer of geen weer, ik moet op de pedalen. Als het streefbedrag is bereikt, dan wordt de einddatum gewijzigd. De actie gaat dan verder bij Spieren voor Spieren. Je kan daar doneren via deze link: Betty fietst voor Spieren voor Spieren.

De km-stand staat nu op 6.080 en het streven is dat op 31 december de km-stand op 8.080 staat. De Endomondo app helpt mij daarbij en telt alle kilometers bij elkaar op. 

Spieren voor Spieren (Stichting) logo 2

Spieren voor Spieren (Stichting)

Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto 'Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex-) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Tevens zet de stichting zich in om zoveel mogelijk naamsbekendheid voor spierziekten te genereren en organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 230 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
114%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Betty Mulder
Betty Mulder

€ 230 opgehaald