OK
×

VLOT roeit voor Sport Helpt

Met 8 oud wedstrijdroeiers en een stuur van VLOT zullen wij op 7 juni de 100km lange Ringvaart gaan roeien voor Stichting Sport Helpt. Hierbij hebben wij jouw hulp hard nodig!

Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen. Doneer je bedrag en draag bij aan dit mooie initiatief. Alle beetjes zijn welkom!

Wie zijn deze meiden en wat doen ze?
Vlot is een genootschap binnen T.S.R. Vidar waar je als ervaren of oud wedstrijdroeister bij aansluit om het damesroeien te promoten en stimuleren.

Dit zijn de meiden die zich inzetten voor deze actie:
            Auke Ingenbleek (stuur)
            Laura Verstegen
            Marieke van Hoof
            Lisa Fransen 
            Anne Keeris
            Berber  Boekema
            Marit Gijsberts
            Marjolein Slegers
            Paulien Donkers

Stichting Sport Helpt logo 2

Stichting Sport Helpt

Stichting Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een ( Olympische ) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een glimlach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.635 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
65%
90

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Damesgenootschap VLOT

€ 1.635,40 opgehaald