OK
×

Dam tot Dam Fietsclassic

Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Deze co-creatie maakt zich sterk om jonge onderzoekers samen met de patiënt te laten meedenken over kleinschalige onderzoeksprojecten en initiatieven. 

De patiënt maakt zich 'hard voor onderzoek' en speerpunt van Hart4Onderzoek is om op laagdrempelige en eigentijdse wijze aandacht te generen voor (jong) onderzoekstalent en middels crowdfunding & fundraising gelden te generen om dergelijk onderzoek mogelijk te maken. 

Wil jij ons helpen om crowdfunding mogelijk te maken?

Zondag 17 september 2017 fietsen onze supporters en vrienden de Dam tot Dam fietsclassic!  De start en finish zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam en je gaat zelfs door de IJtunnel! Meedoen is mogelijk voor ieder type fietser!

Wij, van Hart4Onderzoek zullen jou en de teamleden aanmoedigen.

Middels eigentijdse vlogs, FB & Insta posts, youtube filmpjes en twitteracties zullen patiënten betrokken worden bij (jouw) specifieke onderzoek en werkzaamheden waardoor je niet alleen aandacht genereert maar via de crowdfunding van Hart4Onderzoek ook gelden binnenhaalt. 

Meedoen aan de Dam tot Dam Fietsclassic is als een mes dat snijdt aan twee kanten!

Fietsens van AMC, Vumc, LUmc, patienten en vrienden van H4O!!

Help Hart4Onderzoek een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 568 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
56%
19

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×